По повод въпросите дали бих си сложил ваксина - не,

...
 По повод въпросите дали бих си сложил ваксина - не,
Коментари Харесай

Съветите на преболедувалия Бареков

 

„ По мотив въпросите дали бих си поставил ваксина - не, тъй като го изкарахме Коронавирус с цялата фамилия “, това написа Николай Бареков, който във фейсбук отговори на въпросите каква е била срещата му с ковид.

„ Сега имаме висок % антитела, само че имунитетът на клетъчно равнище, който е най-съществен, на практика е за цялостен живот “, споделя още Бареков.

Той признава, че не се е лекувал със скъпи медикаменти. „ Прехваленият Ремдесевир, който употребяват превантивно българските политици и олигарси - не ви предлагам за лекуване от Коронавирус, тъй като е извънредно тежък препарат, който им унищожава съдбовно черния дроб “.

Бареков споделя, че е изкарал вируса извънредно леко тъй като преди този момент интензивно упражнявал.

„ Пих най-обикновен антибиотик - азитромицин от ден 5-ти и хинин в две разновидности, както и съветския противовирусен препарат Арбидол в границите на 5 дни. Слушах способени лекари. Понеже нямах забележими признаци и температура - започнах лекуване някъде от ден 4 и последователно разполагах артилерията от лекарства по отношение на вируса. Започнах с арбидол и хинин и го доубих след 8 ден с маларон - атовикуон. На ден 10 вирусът се обади с нощна болежка в гърба и утринна температура за напълно малко от 37 градуса. Това бе и неговото финално малко издихание. Хининът и моят ген/имунитет му бяха видели сметката. Пих доста чай с лимон и мед, запарка с магданоз и витамини. Промените ми в белия дроб процентно бяха дневно 4 - 0,07%, дневно 16 - 0,5%. Има и разнообразни антикоагуланти, само че на мен ми бяха дадени единствено леките на основата на хранителни добавки “, споделя Бареков като поучава да се следи и кръвната картина по значими индикатори като феритин, Д-димери, CRPv, фиброген, LDH, индикатори за черния дроб.

„ Спазвах цялостна отмора и релакс. Имах доста сила и висок тонус и дори не можех да дремя от тях. Това също е признак на Коронавирус - към 2-3% от инфектираните получаваме супер тонус, вместо изнемощялост - това са най-вече физически здрави хора без признаци и вирусът ги употребява, с цел да го сеят като “суперспредитори ” измежду доста други хора. Спазвах цялостна изолираност и карантина и по тази причина не съм бил нездравословен за близките. Бъдете здрави и устойчиви. Дойде ли вирусът си кажете, че ще му видите сметката. Търпение за две седмици и без суматоха. Имунитетът желае успокоение и здрав дух и тяло, което се построява с доста спорт и положителни страсти “, поучава Бареков.

Той прибавя, че е бил имунизиран по линия на СЗО с всички останали африкански ваксини и е преборвал вирусни инфекции в джунглите на Африка, Азия и Латинска Америка и тогава се лекувах единствено с хинин. Така правеше и баба ми с мен, когато настивах като дете ", споделя някогашният евродепутат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР